Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Klaanikissojen tarinat

Tänne kirjoittelette teidän klaanikissoillanne.

Puhuessa käytetään "-merkkejä näin: "Kaunis päivä", kolli maukui kiusaantuneesti.

Ajatellessa käytetään *-merkkejä näin: *Mikä hänellä on?* ajattelin.

Kirjoitamme joko yksikön 1. tai 3. persoonassa eli minä tai hän muodossa. Käytämme myös imperfektiä.

Klaanikisut  1  2  3  4  5  6  7  > >> 

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on kuusi plus kolme?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
                        Yksityinen  

Nimi: Lumi

24.07.2017 11:52
Lummetassu, Vuoriklaani

Astelin vihaisena ulos klaaninvanhimpien pesästä. Pikkuhäntä oli määrännyt minut vaihtamaan heidän makuualusensa ja poistamaan punkit heidän kapisista turkeistaan. Käpäläni tulisivat varmasti haisemaan hiirensapelta vielä huomennakin.
Nyrpistin nenääni ja kiirehdin ulos leiristä. Halusin pestä ällöttävän hajun nopeasti käpälistäni.
Löysin pienen lammikon, johon kastin epäröimättä tassuni. Viileä vesi imeytyi karvoihini, mutten välittänyt siitä. Hankasin hankaamistani, kunnes olin varma, ettei minussa ollut jälkeäkään hiirensapesta. Tosin aistin vieläkin hentoisen katkun.
Kävelin takaisin leiriin. Huomasin Hiutaletassun oppilaiden pesän edessä syömässä hiirtä. Virnistin ja kävelin tämän luo.
"Tietääkseni oppilaat eivät saa ottaa ruokaa tuoresaaliskasasta ilman mestarin lupaa", sanoin niin pehmeästi kuin osasin. Ääneni alle kuitenkin kätkeytyi ivallisuus.

//Tuutti?

Nimi: Lumi

24.07.2017 11:33
Tulisielu, Metsäklaani

Nielin vihani ja katsoin kapein silmin Vuoriklaanin puolelle. Näin vilahduksen tutusta turkista. Hienoa, kaipasinkin juuri nyt lisää muistoja.
Käänsin katseeni ja kumarruin tarttumaan Hiekkatassun ruumista niskanahasta.
"Minä vien Hiekkatassun leiriin. Jatkakaa te partiota", mumisin ja otin muutaman kömpelön askeleen leiriä kohti. Tajusin, etten pienikokoisena saisi sisartani kovinkaan hyvin kannettua, mutta en aikonut kertoa sitä Päivänkakkaravarpaalle ja Tuhkahengelle.

//Haluutko Tuutti jatkaa? Tai jos joku muu haluu tuua kisunsa paikalle.

Nimi: Tuuttifluutti

17.07.2017 22:04
Hiutaletassu, Vuoriklaani

Katsoin hiirtä jonka emo oli viskonut minulle, *Miksi heittää hyvää ja syömäkelpoista ruokaa pois.* ajattelin. Nappasin hiiren suuhuni vain sen oppilaiden pesän eteen, *Saan ainakin syödä rauhassa.* haukkasi hiirtäni.

//Vaik Lumi tai joku?

Nimi: Tuuttifluutti

17.07.2017 21:58
Orvokkikyhky, Vuoriklaani

Olin lähtenyt kulkemaan rajaa pitkin, vaikka minun pitäisi olla leirissä lepäämässä. Astelin hitaasti kohti Metsäklaani, pian kuulin katkeran huudahduksen, loikkasin puskaan kömpelösti, kurkistin sieltä takaa, *Tulisielu.* maukaisin. Siellä oli jonkin näköinen partio. Näin Hiekkatassun liikkumattoman ruumiin, *Nyt muistan! Sama kissa joka hyökkäsi kimppuun tappoi Hiekkatassun.* ajattelin turkki pörröllään, pian huomasin katsovan jonnekkin tänne Vuoriklaanin rajaj puolelle, *Huomasiko hän minut?!* ajattelin käpertyen puskaan.

//Lumi?

Nimi: Lumi

17.07.2017 21:05
Tulisielu, Metsäklaani

Nyökkäsin. En tuntenut mitään. Olin aivan turta. Tähtiklaani vihaa minua. Juuri kun luulin tehneeni oikein jättämällä rakauden, se vei minulta sisaren.
"Tämä ei ole reilua!" sähähdin ja painoin kynteni maahan, "mitä minä olen muka tehnyt?!"
Mieleeni pulpahteli kaikenlaisia syitä, mutta silti Tähtiklaanilla ei ollut oikeutta.
Nostin leukaani ja käänsin katseeni niin, että tuijotin suoraan leimuavin silmin taivasta.
"Miten te voitte olla noin julmia!" huusin katkerasti.

//Tuutti?

Nimi: Lumi

17.07.2017 20:45
Omenankukka, Vuoriklaani

"Piikkikynsi tajusi, ettei minun kanssani vitsailla", murahdin ja näykkäisin hiirtäni, "ja ei tainnut pitää siitä."
Katsoin kapein silmin pentuni. "Syö tuo, jos tahdot", tuhahdin ja paiskasin hiiren tälle. Käytin kuotenkin huomaamattomasti Voimaani, ettei tuoresaalis pyörisi hiekassa ja tomussa. Sitten nousin ylös ja marssin sotureiden pesään. En jäänyt katsomaan tyttäreni reaktiota.

//Tuutti?

Nimi: Nariko

12.07.2017 23:38
Pihkatassu, Vuoriklaani

Kävelin kohti leiriä. Katselin ympärilleni hetken, ja lähdin kävelemään vain jonnekkin. Kävelin vain eteen päin ja olin aivan omissa maailmoissani. Hetken päästä tajusin: "Olen jo Metsäklaanin alueella..." tämän jälkeen istahdin maahan. En ymmärtänyt, miksi en häipynyt paikalta... Istuin maassa, ja katselin ympärille niinkuin mikäkin hiirenaivo.

//Kukaa vaan, mieluiten ehkä joku metsäklaanilainen ku Pihkatassu idioottina sinne reviirille hyppeli

Nimi: Tuuttifluutti

11.07.2017 20:05
Hiutaletassu, Vuoriklaani

Olin palaamassa mieliin kolmen nappaaman linnun kanssa. En ollut eden käyttänyt voimani. Pian leirin suulla isäni tuli vastaan ja tallusti ulos leiristä kuin mikäkin pyörremyrsky. Huokaisin, *Mikä tuota kirppusäkkiä vaivasi?*En piitannut. Enempää asiasta vaan loikin tuotesaalis kasan luokse ja tiputin lintuni siihen. Huomasin emoni. Hänkin vaikutti kireältä, *Miksi hänkin on kireänä?* "Mikä ihme Piikkikyntä vaivasi?" Kysyin emoltani. *Ja mikä sinuakin riivaa?* teki mieli kysyä mutten viitsinyt vaivautua.

/Lumi?

Nimi: Tuuttifluutti

11.07.2017 19:58
Tuhkahenki, Metsäklaani

Kuulin edeltä menneen Tulisielun parkaisun. Lähdin loikkimaan äkkiä sinne. Erotin puskien välistä Tulisielun ja makaavan ruumiin, *Voi ei!* Loikin nopeasti paikalle. Nyt näin ruumiin kunnolla, se oli varmasti Hiekkatassu. Astelin Tulisielun ja ruumiin luokse. Mittailivat haavoja, yritin selitellä itselleni että haavat olivat ketun tai jonkun muun mutta ainoa eläin joka tekisi tuollaiset haavat oli kissa. *Kuka olisi tehnyt näin!?* pian huomasin vähän kauvempaa pienen verisen läikän, *Oliko täällä joku muukin loukkaantunut?* menin lammikon luokse, *Vuoriklaani!* ajattelin. Ainoat rajat jotka olivat lähellä olivat Suoklaani ja Vuoriklaani. Astelin uudestaan Hiekkatassun luokse. Nuhkaisin elotonta ruumista, *Suoklaani? Miksi muka Suoklaani tekisi näin?* Nostin pääni ja katsoin Tulisielua, "Hänet pitää viedä leiriin." Maukaisin ja yritin pysyä rauhallisena. Mielessäni meni liian monta kysymystä mutta liian vähän vastauksia.

//Lumi tai joku?

Nimi: Lumi

11.07.2017 11:08
Tulisielu, Metsäklaani

Minut oli määrätty partioon Vuoriklaanin rajalle. Ainoalle sellaiselle, mitä haluaisin vältellä Orvokkikyyhkyn ja pentujeni takia. Mutta tällä kertaa halusin sinne. Olin nimittäin huomannut, kuten moni muukin, ettei Hiekkatassusta ollut näkynyt vilaustakaan vähään aikaan. Yleensä oppilaat eivät poistuisi leiristä näin pitkäksi aikaa. Pelkäsin, että sisarelleni oli sattunut jotain. Tämän tuoksujälki näytti vievän suunnilleen samaan suuntaan, minne Päivänkakkaravarvas meitä johdatti.
"Samalla kun tarkistamme rajat, etsimme merkkejä Hiekkatassusta", soturi sanoi.
*Hiekkatassu, missä olet?* mietin kuumeisesti.

Kun puiden välistä näkyi kalliota, emme olleet havainneet jälkeäkään sisarestani. Mutta kun haistelin jälleen ilmaa, tunsin veren hajun. Niskakarvani nousivat pystyyn. *Älä anna tuon olla Hiekkatassun verta!*
Muutkin partion jäsenet olivat huomanneet hajun. Suuntamme vaihtui sitä kohti. Halusin juosta edeltä ja kertoa helpottuneena, että kyseessa olisi vain kani, jonka kettu olisi tappanut.
Silti kurkistaessani vatukkapensaan takaa, näin sisareni liikkumattoman ruumiin.
"HIEKKATASSU!" parkaisin.

//Joku voi jatkaa

Nimi: Lumi

11.07.2017 10:57
Omenankukka, Vuoriklaani

Mulkaisin kollia kiukkuisena.
"Jos haluat todella vitsailla, etsi jostakin sellainen, joka oikeasti pitää niistä!" kivahdin ja lähdin marssimaan tuoresaaliskasalle, "eikö se jo riittänyt, mitä teit äsken?"
Nappasin itselleni hiiren ja kannoin sen sotureiden pesälle. En välittänyt siitä, seurasiko Piikkikynsi minua. Jos seurasi, toivottavasti kprvat luimussa ja häntä maata viistäen. Tämän tulisi oppia, etten ole vitsailija.

//Tuutti? Kesti hiukanXD

Nimi: River

26.06.2017 15:54
Hopeatassu, vuoriklaani


Istun leirissä ja nuolen tassujani. Katselen ympärilleni rauhallisena

Vastaus:

Suosittelen kirjoittamaan yli 4-rivisiä tarinoita, sillä alle 4-rivisistä ei saa kp,eita)=

-Vallu

Nimi: Tuuttifluutti

25.06.2017 00:21
Piti laittaa //Lumk XD

Nimi: Tuuttifluutti

25.06.2017 00:20
Piikkikynsi, Vuoriklaani

Omenakukka oli tulossa pesään, siitä mitä hän aikoi sanoapystyi päättelemään ettei hän ollut ymmärtänyt että se oli vitsi. "Mitä on tapahtunut?" Kiiltoyassu kysyi silmät selällään. Vaikka olikin sokea. "Suoklaani, hyökkäsi hänen kimppuun. Luultavasti." Maukaisin, "Löysimme hänet Suoklaanin rajalta." Maukaisin Kiiltoyassu nyökkäsi ja alkoi hoitamaan emoaan. Pujahdimme ulos pesästä kumppanini kansa, "Omenakukka, se mitä sanoin ennen kuin menimme tuonne oli vitsi, ja huono vitsi olikin. Anteeksi." Maukaisin.

//Puuro?

Nimi: Tuuttifluutti

22.06.2017 23:20
Hups piti olla Vuoriklaani ei Metsäklaani

Nimi: Tuuttifluutti

22.06.2017 23:14
Piikkikynsi, Metsäklaani

*Nyt Orvokkikyhky lähtisi tieltäni.* ajattelin. Ollessani puskassa kun näin hänet Metdäklaanin ja suoklaanin rajan lähistöllä. Loikkasin. Hän ei edes ehtinyt kääntyä kun upotin kynteni naaraan kaulaan. Hän kaatui naakan ja löi päänsä pahasti. Virnistin. Pian huomasin että joki hiekan värinen oppila oli nähnyt, lokkkaosn tämänkin kimppuun. Tämän sivalsi nopeasti hengiltä. Olin juuri pyörinyt Suoklaanin rajan hajussa joten he haisisivat Suoklaanin tappamilta, nyt suuntasin kohti pientä puroa jos peseytyisin.

//Tönkkö... eli jos vaikka Lumi jatkais XD? Saat päättää kuka löytää pahasti haavoittuneen Orvokkikyhkyn ja kuolleen Hiekkatassun. ((Kuka löytää ensin: Suoklaani Vuoriklaani vai Metsäklaani: vink vink Tuli voi löytää XD))

Nimi: Puuro

22.06.2017 19:54
Viimatassu, Vesiklaani

*Enpä olekkaan käynyt täällä vähään aikaan.* Ajattelin kun pääsimme lähelle rajaa. Haistelin ilmaa ja onnekseni en haistanut enkä kuullut läheltä partioita. "Nyt kun olemme täällä, mitä tahtoisit tehdä?" Kysyin sillä itselläni ei ollut mitään ideoita.

//Pixeli?

Nimi: Nariko

22.06.2017 19:30
Pihkatassu, Vuoriklaani

"Seelvä, Moikka." vastasin Salapennulle. Lähdin sen jälkein kävelemään leirille.

// Kuka vain voi tulla nyt :33.

Vastaus:

Suosittelen kirjoittamaan yli neli rivisiä tarinoita, koska alle neljä-rivisistä ei saa kp,eita)=


-Vallu

Nimi: Shina

22.06.2017 19:26
Salapentu, Vuoriklaani

Minä vilkaisin Villipentua ja Pikkukuuta.
"Aah, tässä on Villipentu hän on minun siskoni ja tämä on Pikkukuu eli minun emoni." Sanoin oppilaalle.
"Hei, mitä minä olen sanonut tuosta ulos ryntäämisestä ilman lupaani?" Pikkukuu sanoi tuimasti.
"No, totaah." Sanoin vähän allapäin, ja katsoin emoani.
"Noniin nyt me mennään takaisin pesään, ja sinä tulet myös." Jatkoi Pikkukuu.
"No hyvä on hyvä on..." Sanoin. "Moikka Pihkatassu!" huusin Pihkatassulle.

//Nariko

Nimi: Nariko

22.06.2017 19:19
Pihkatassu, Vuoriklaani

"hm?" Vilkaisin Villipentua ja Pikkukuuta. *Keitäköhän nuo ovat?* ajattelin itsekseni.
"Keitä he ovat?" Kysyin uteliaasti Salapennulta.

// Shina

Nimi: Shina

22.06.2017 19:13
Salapentu, Vuoriklaani

"Minä olen Salapentu, kiva tavata." Sanoin naaraalle.
Pihkatassu vaikutti minusta mukavalta kissalta vaikka me oltiinkin juteltu vasta hetki. Yhtäkkiä Villipentu juoksi luokseni Pikkukuu kannoillaan.

//Nariko

Nimi: Nariko

22.06.2017 19:03
Pihkatassu, Vuoriklaani

Katsoin pentua hetken, ja vastasin sitten:
"Olen Pihkatassu." Seisoin hetken ja katsoin pentua edelleen. "Entä sinä?" jatkoin.

//Shina

Nimi: Shina

22.06.2017 19:00
Salapentu, Vuoriklaani

Minä seisoin hänen edessään hetken. *Hän ei varmaan kuulut minua.* Pohdin hetken. Hetken odottamisen jälkeen minä päätin kysyä uudestaan häneltä että kuka hän on.
"Niin, kuka sinä olet?" Kysyin.

//Nariko

Nimi: Nariko

22.06.2017 18:51
Pihkatassu, Vuoriklaani

Kuulin, kun joku ryntäsi luokseni, ja kysyi jotain. Käänsin pääni pentuun.
"Ai, huomenta" Minä vastasin pennulle. *En kuullut edes mitä tuo pentu sanoi....* Ajattelin itsekseni.

//Shina?

Nimi: Shina

22.06.2017 18:43
Salapentu, Vuoriklaani

Aurinko oli jo nousut ja kun minä heräsin. Minä menin heti ulos pesästä koska minä kuulin ulkoa jotain. *Kukakohan toi kissa on?* Minä pohdin. *Vois mennä tapaamaan sitä* Ajattelin. Minä juoksin sen kissan luo.
"Hei, kuka sä oot?" kysyin naaraalta.

// Nariko?

Tekijänoikeudet:

CC0Rootworx ja Nemesis

Viekkukoodi

©2017 Wild cats - suntuubi.com