Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Klaanikissojen tarinat

Tänne kirjoittelette teidän klaanikissoillanne.

Puhuessa käytetään "-merkkejä näin: "Kaunis päivä", kolli maukui kiusaantuneesti.

Ajatellessa käytetään *-merkkejä näin: *Mikä hänellä on?* ajattelin.

Kirjoitamme joko yksikön 1. tai 3. persoonassa eli minä tai hän muodossa. Käytämme myös imperfektiä.

Klaanikisut  1  2  3  4  5  6  7  > >> 

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on yksi plus yhdeksän?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
                        Yksityinen  

Nimi: Tuuttifluutti

24.09.2017 22:08
Orvokkikyhky, Vuoriklaani

Avasin silmäni kun kuulin Hunajapennun kutsuvan minua, "Nin?" Kysyin vähän väsyneenä. Katsoin Hunajapentua odottaen että hän kertoisi mikä on hätänä.

Kultatassu, Suoklaani

Aloin kiivetä puuta pitkin kohti latvaa. Kynteni upposivat puuhun niin että minun oli tuleva kiivetä. *Nuo eivät minua pakoon pääse!* ajattelin kun pääsin tasapainottelemaan oksalle. Astelin varovasti oravia kohti. Harppasin ja puraisin yhden hengiltä. Kaksi muuta pääsivät nyt pakon. *höh.* ajattelin. Pian kuulin räksähdyksen. Käännyin salaman nopeasti ympäri oksalla. Oksa alkoi katketa. Kuului lisää raksahduskia ja tassujeni alla oleva oksa alkoi vajota. *Voi ei!* aloin huterasti ja nopeasti tasapainottelua pois oksalta. Pian kuului uudestaan kova raksahdus. *Voih!* oksa valahti nyt kunnolla, jos vielä kuuluisi raksahdus tämä katkeaisi kokonaan ja tippuisi. Liukastuin, meinasin tipahtaa jo valmiiksi tippuvalta oksalta joka sai tämän räksähtämään, nyt se alkoi pikkuhiljaa irrota kokonaan! Loikkasin tippuvalta oksan osalta pois ja pääsin turvaan. Katsoin miten oksa raksahti vielä viimeisen kerran ja tippui. Huokaisin. Sydämmeni tykytti todella lujaa, olin nyt kauhuissani, mutta samalla niin innoissani! Olin onnistunut! Aloin liukua kaarnaa pitkin kynsilläni. Pian olin maan kamaralla. "Siitäs sait!" Naurahdin oksalle joka oli maassa. Olin niin iloinen että olin onnistunut. Nyt minulla oli kai ihan tarpeeksi saalista. Menin hakemaan vielä lintua ja sitten palaisin leiriin.

//Lumi?

Nimi: Tuuttifluutti

24.09.2017 21:53
Piikkikynsi, Vuoriklaani

Lähdin kiipeämään puuta pitkin. Olin jo kiivennyt sen kerran jote nyt tiesin mikä olisi paras tapa kiivetä sitä ylös. Pian olinkin oksalla. Tasapainottelin pesän luokse. Katselin hetken haukan poikasia, niistä saisi hyvän ruokaa, mutta en ollut varma osaisivatko he lentää. Sivutin kaikki ajatukseni ja huitaisi pesän pois palalta niin että se tippuisi suoraan kumppanini eteen.

//Lumi?

Nimi: Lumi

24.09.2017 20:23
Omenanakukka - Vuoriklaani

Nyökkäsin jäykästi. "Hyvä on."
Astelin varovasti käppyräpuun juurelle ja kohotin katseeni. Vaikka en halunnut kiivetä, olisin saanut linnut alas paljon nopeammin kuin Piikkikynsi. Olisin halunnut tehdä sen, mutta vaistoni käski jättää temppuilut sikseen.
"Ala mennä sitten."

//Tuutti?

Nimi: Lumi

24.09.2017 20:21
Leijonatähti, Suoklaani

Hiivin hiljaa Kultatassun perässä. Huomasin tämän etenevän lähellä Vuoriklaanin rajan suuntaa. Se oli huono, sillä halusin oppilaan keskittyvän saalistukseen, eikä perheeseensä. Minun perheeseeni.
En myöskään halunnut Kultatassun joutuvan hankaluuksiinkaan.
Onneksi naaras näytti sivuuttavan päässäni pyörineet ajatukset, jotka ehkä olivat käyneet tämänkin mielessä.
En nähnyt Kultatassun löytämää riistaeläintä. Sen ja minun välissä oli kivi, joka taisi myös olla myös Kultatassunkin esteenä. Katselin hyväksyvästi, kun oppilaani loikkasi kiven yli. En nähnyt tappoa, mutta uskoin sen menneen hyvin, sillä pian Kultatassu kaivoi maata puun juurelta. Puussa tapahtuva liike kuitenkin sai hänen huomionsa. Haistelin ilmaa.
Oravia.

//Tuutti?

Nimi: Lumi

24.09.2017 20:12
Hunajapentu - Vuoriklaani

Katsoin Pilvitassun perään. Halusin kertoa jollekulle. Oppilas taisi pelätä Piikkikynttä.
Juoksin takaisin pentutarhalle.
"Orvokkikyyhky!" naukaisin, "minulla on sinulle kerrottavaa!"

//Tuutti?

Nimi: Tuuttifluutti

04.09.2017 14:19
Pilvitassu, Vuoriklaani

Luimistin korvani, "Sanoin jo, minulla ei ole mitään hänen opetustapaa vastaan." Maukaisin hankalana. Ja Piikkikynsi oli sanonut etten saisi kertoa edes kellekään hänen opetustavasta. Korviani kuumotti. "No Öö tuota", aloitin, yritin keksiä tekosyitä millä voisin lähteä pois tähteä tilanteesta, "Menen nyt takaisin saalistamaan." Maukaisin. Käännähdin ja loikin ulos leiristä.

//Lumi?

Nimi: Lumi

04.09.2017 14:08
Hunajapentu, Vuoriklaani

Kavahdin. "Hänhän on varapäällikkö!" sanoin kauhistunutta tärinää äänessäni, "eihän tuo ole oikea tapa! Mikset vain kerro Jyrkännetähdelle? Hän voisi tehdö asialle jotain!"
Otin askeleen taaksepäin ja katsoin Pilvitassua.
"Äläkä sano etten ole oikeassa, koska olen pentu enkä muka ymmärrä mitään!"

//Tuutti?

Nimi: Tuuttifluutti

30.08.2017 09:58
Piikkikynsi, Vuoriklaani

Huokaisin, "Omenakukka, mene tuonne pesän ala puolelle." Maukaisin. "Minä tiputan pesän ja sinä hyökkäät niiden haukkojen kimppuun, okei?" Kysyin turhautuneena.

//Lumi?

Nimi: Tuuttifluutti

30.08.2017 09:54
Pilvitassu, Vuoriklaani

Kallistin päätäni, "Piikkikynsi vain näyttää liikesarjan joka minun pitäisi tehdä heti perässä. Jos en onnistu ensimmäisellä yritylsella hän kertoo kaiken johon minun pitäisi panostaa liikkeessä, jos epäonnistun toisen kerran hän antaa yleinsä korville." Maukaisi. "Ei minulla ole mitään sitä vastaan, ainakin opin ne liikkeet." Nau'uin.

//Piikin opetus tavat 6/5 mut Lumi?

Nimi: Lumi

30.08.2017 08:35
Omenankukka, Vuoriklaani

"Kalliolla kiipeily on aivan erillaista kuin puihin", huusin Piikkikynnen perään ja luovutin sitten. Minä en tuonne kiipeäisi!
Katselin haukan hyökkäystä ja sitten sen tappoa. En viitsinyt reakoida mitenkään Piikkikynnen katseeseen, kun tämä oli maassa.

//Tönkköä menoa, mutta Tuutti?

Nimi: Lumi

30.08.2017 08:33
Hunajapentu, Vuoriklaani

"Etkö sinä tajua?" puuskahdin, "opeta ensin joku helppo ja sitten siirry niihin sarjoihisi! Vai opettiko Piikkikynsi sinulle ensin sarjat ja sitten vasta liikkeet?"
Nostin kuononi pystyyn ja katsoin silmiä räpäyttämättä minua isompaa naarasta. Jos tuo ei osannut opettaa, löytäisin jonkun muunkin.

//Tuutti?

Nimi: Tuuttifluutti

28.08.2017 07:59
Kultatassu, Suoklaani

Nyökkäsin, "Hyvä!" Lähdin loikkimaan kohti Metsäklaanin rajaa. Olin innoissani, vaikka minä vain saalistamaan mutta silti tassujani kihelmöi.

Pian olin aika lähellä rajaa, olin myös aika lähellä Vuoriklaanin rajaa. Nuhkaisin ilmaa, tuuli toi Vuoriklaanilta jonkin niin kotoisan ja turvallisen hajuisen tuoksun. Siirsin sen tuoksun sivuun ja yritin keksittyä riistan hajuun. Pian haistoin linnun. Minun ja sen välissä oli yksi aika suuri kivi. Minun pitäisi hypätä kiven yli sen ja linnun toiselle puolelle jotai sisin estettyä linnun pako yrityksen. Hiivin kiven taakse. Loikkasi korkealle. Pääsen juuri ja juuri linnun toiselle puolelle niin että sain napattua tämän helposti. Puraisin hampaaillani saaliin hengiltä. Vein linnun yhden puun juurelle, hautasin sen siihen. Puu oli aika korkea ja siellä näyttö olevan kolme pukkaa oravaa. Nuolaisin huuliani, vaikkei orava lintua voitakkaan aikoisin napata sen.

//Lumi? Voi kirjoittaa siitä jos jellona nyt sit tarkkailua kultaa XD

Nimi: Tuuttifluutti

28.08.2017 07:50
Pilvitassu, Vuoriklaani

"Okei, opetan jonkun helpomman." Maukaisin. "Katso tarkkaan." Harppasi eteen, loikkaan ja löin oikealla etutassullani, jatkoin pyörähtämässä niin että pääsin potkaisemaan takajaloillani. Käännyin katsomaan Hunajapentua, "Tuo liike kannattaa harjoitella osissa." Kerroin, "Aloitetaan siitä harppauksista ja loikasta." Maukaisin.

//Lumi?

Nimi: Lumi

27.08.2017 17:42
Hunajapentu, Vuoriklaani

Kallistin päätäni.
"Tuo on vaikean näköinen", sanoin, "ja sanoit sitä liikesarjaksi. Niitä opetetaan vasta liikkeiden jälkeen. Näytä joku helpompi."

//Tuutti?

Nimi: Lumi

27.08.2017 12:53
Leijonatähti, Suoklaani

"Mene vain", vastasin, "mene Metsäklaanin rajalle."
Mielessäni päätin seurata oppilaani työskentelyä. Halusin nähdä, kuinka hyvin tämä suoriutuisi. Kultatassun ei tarvitsisi tietää siitä. Ottaisin huomioon, mitä hänen pitäisi harjoitella lisää.
"Mene nyt."

Nimi: Tuuttifluutti

24.08.2017 18:51
Piikkikynsi, Vuoriklaani

Tuhahdin, "Minä en ole suoklaanilainen enään." Huomautin. "Mutta kai kissa osaa kiivetä puuhun jos se osaa kiivetä kalliota." Vastasin Vilautin varoittavan katseen, heittlisikin yhden näsäviisaan jutun siitä etten osaisi kiivetä. Lähdin kohti puuta. Aloin kiivetä sitä pitkin ylös. Kun olin oksalla kuulin kineän kiljaisun. Pian tunsin viiltävän kivin selässäni viiltävän kivun. Kellahdin oksalla mutta sain pysyttää pystyssä katsoin vihaisena haukan perään joka oli raapaissut minua tämä kaartui uudestaan minua kohti. Loikkasin ka purin tätä kaulaan. Haukka meni lähes välittömästi veltoksi. Tipahdin huterasti maahan tassuilleni, laskin haukan siihen. Nostin katseeni omenakukkaa

//Lumi?

Nimi: Tuuttifluutti

24.08.2017 18:39
Kultatassu, Suoklaani

Nyökkäsin, "Hyvä on." Minua ei innostanut palata leiriin, olisin vielä halunnut harjoitella. Loikin päällikön perässä leiriin. "Leijonatähti?" Kysyin. "Voinko jäädä hetkeksi saalistamaan ennen kuin palaan leiriin?" Utelin.

//Lumi?

Nimi: Tuuttifluutti

24.08.2017 18:34
Pilvitassu, Vuoriklaani

Hymyilin, "Piikkikynsi on opettanut minulle pari liikettä." Kerroin,"Kaikki olivat aika helppoja." Maukaisin. "Mutta katso tarkkaan." Maukaisin. Loikkasin niin että viiltäisin etu tassuillani vastustajan selkään. Laskeuduin näkymättömän vastustajan taakse! Ja huitaisin tämän takajalay pois alta. Katsoin Hunajapentua, "Tuo oli liikesarja... mutta liikkeet näyttävät siistimmältä ja paremmilta sarjassa." Maukaisin.

//Lumi?

Nimi: Lumi

24.08.2017 17:51
Omenankukka, Vuoriklaani

"Minulla on silmät ja korvat", tuhahdin, "ja myös aika hyvä tieto siitä, mitä reviirillä on. Ehkä jopa parempi kuin eräällä."
Käänsin katseeni puuhun ja mittailin korkeutta. Jos voisin tiputtaa pesän alas... tosin Piikkikynsi huomaisi heti sen...
"Vuoriklaanilaiset eivät kiipeile puissa", huomautin kuivasti, "ehkä suoklaanilaiset tekevät niin, tosin en usko. Vai oletko katsellut metsäklaanilaisten kiipeilyä?"

//Tuutti?

Nimi: Lumi

24.08.2017 17:45
Hunajapentu, Vuoriklaani

Mutristin suutani Pilvitassun kohdatessani. Halusin kyllä oppia jonkin liikkeen, jotta en olisi taitamaton oppilaaksi päästessäni.
"Jos osaat pennunläpsyä parempia liikkeitä, niin näytä vain", sanoin peitellen innostustani. Voisin päihittää Haituvapennun ja Ohdakepennun!

//Tuutti?

Nimi: Lumi

24.08.2017 17:40
Leijonatähti, Suoklaani

"Loikkauksesi pitäisi olla korkeampi. Ei ole mitään hyötyä, jos tömähdät vastustajasi kylkeen", sanoin terävästi, "harjoittele sitä ja anna minun nähdä kunnon loikka seuraavissa harjoituksissa. Nyt palaamme leiriin."
Käännähdin ympäri ja lähdin leiriin päin.

//Tuutti?

Nimi: Tuuttifluutti

19.08.2017 22:58
Pilvitassu, Vuoriklaani ((Kyllä... olen roolinyt nimitys menot jos kukaan on siitä tietoinen tai edes muistaa sitä )

Loikin leiriin hampaissani kaksi hiirtä. Niitä oli ollut ainakin kolme mutta niistä yksi päässyt pakoon mun olin saalistanut niitä. Huomasin Hunajapennun. Jätin saaliini kasaan ja loikin siskon pentuni luokse, "Hei! Haluatko että opetan sinulle taistelu liikkeen?" kysyin

//Lumi?

Nimi: Tuuttifluutti

19.08.2017 22:53
Piikkikynsi, Vuoriklaani

Tuhadin, loikkasin pari kertaa epävarmasti jotta saisin Omenakukan kiinni, kun olin hänen kohdalla virnistin, "Annoin etumatkaa." maukaisin. Lähdin loikkimaan kumppanini edellä kohti huippua, pian olinkin siellä. Omenakukka ei ollut minua miltein yhtään jäljessä mutta olin ollut silti häntä vähän aikaisemmin huipulla. Virnistin tälle. Osoitin nyt hännälläni kuollutta suurta puuta, "Tuolla on haukkojen pesä." maukaisin. Puussa olit aika korkealla niiden suuri kokoinen pesä. Sieltä kuului aika kimeää ääntä, siellä oli ainakin kolme haukan poikasta.

//Lumi?

Nimi: Tuuttifluutti

19.08.2017 22:48
Kultatassu, Suoklaani

Nyökkäsin, liike oli hieno ja upea. Halusin oppia sen heti! Menin suurin piirtein siihen kohtaan mistä Leijonatähti oli aloittanut loikan. Otin harpauksen eteen loikkasin, osuin lehteen mutta laskeuduin huonosti ja menetin tasapainoni ja kaaduin. Tuhadin. Ennen kuin Leijonatähti ehti kommentoida sitä miten minulla oli äsken mennyt nousin seisomaan ja menin uudestaan kohtaan mistä aloitin liikkeen. Käännyin kohti lehteä. Otin harpauksen, loikkasin laskeuduin tasaisesti ja varmana liukkaaseen maahan. Hymyilin, olin onnistunut, katsoin Leijonatähteä odottaen mitä hän sanoisi.

//Lumi?

Nimi: Lumi

19.08.2017 22:09
Omenankukka, Vuoriklaani

Kiipesin edeltä ja nautin kuullessani takaani liukastumisen äänen. Tiesin, että olin parempi kiipeäjä ja että Piikkikynsi ei ollut vieläkään kunnolla sopeutunut.
Käännyin katsomaan taakseni ja virnistin.
"Minne sinä nyt jäit?" kysyin suu virneessä.

//Tuutti?

Tekijänoikeudet:

CC0Rootworx ja Nemesis

Viekkukoodi

©2017 Wild cats - suntuubi.com