Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Klaanikissojen tarinat

Tänne kirjoittelette teidän klaanikissoillanne.

Puhuessa käytetään "-merkkejä näin: "Kaunis päivä", kolli maukui kiusaantuneesti.

Ajatellessa käytetään *-merkkejä näin: *Mikä hänellä on?* ajattelin.

Kirjoitamme joko yksikön 1. tai 3. persoonassa eli minä tai hän muodossa. Käytämme myös imperfektiä.

Klaanikisut  1  2  3  4  5  6  7  > >> 

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on kolme plus neljä?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
                        Yksityinen  

Nimi: Vadelma

17.12.2017 00:02
Kuumieli: 30 kp:ta
Omenankukka: 107 kp:ta
Kultatassu: 88 kp:ta
Piikkikynsi: 58 kp:ta
Päästäistähti: 64 kp:ta
Veritassu: 58 kp:ta
Vadelmatassu: 20 kp:ta
Lummetassu: 103 kp:ta
Orvokkikyyhky: 50 kp:ta
Leoparditäplä: 5 kp:ta
Leijonatähti: 64 kp:ta
Hiutaletassu: 45 kp:ta
Pilvitassu: 40 kp:ta
Valkosydän: 30 kp:ta
Salapentu: 20 kp:ta
Tuhkahenki: 22 kp:ta
Laventelitähti: 20 kp:ta
Hunajapentu: 25 kp:ta
Synkkätassu: 20 kp:ta
Paatsamalehti: 15 kp:ta
Aurinkotähti: 15 kp:ta
Tuimatassu: 17 kp:ta
Niittypolku: 40 kp:ta
Tuskalaulu: 40 kp:ta
Lumilintu: 10 kp:ta
Varisturkki: 10 kp:ta
Tulisielu: 20 kp:ta
Pihkatassu: 5 kp:ta
Kaarnapentu: 12 kp:ta
Niittypolku: 40 kp:ta

Nimi: Tuuttifluutti

18.11.2017 22:46
Piikkikynsi, Vuoriklaani

Heilautin korvaani merkiksi että olin kuunnellut vaikka seurasin yhä Orvokkikyhkyä katseellani. ”Osaakin olla välillä rasittava karvapallo.” Mutisin itsekseni. Huokaisin. Nousin seisomaan, ”Minä ainakin menen nyt nukkumaan.” Maukaisin. Tassutin soturien pesään nukkumaan. Asetuin sammalille mukavasti ja Nukahdin nopeasti.

//Joku?

Nimi: Lumi

18.11.2017 19:39
Omenankukka, Vuoriklaani

Kohautin lapojani välinpitämättömästi.
"Entä sitten. Onko sinulla muka jotain salattavaa? Näytä ettei ole, niin hän jättää sinut rauhaan."
En ymmärtänyt, miksi Piikkikynsi pani asian pahakseen. Olihan tällä tosin rajut kuolutusmetodit...

//Tuutti?

Nimi: Tuuttifluutti

14.11.2017 21:19
Kultatassu, Suoklaani

Nyökkäsin, "Hyviä on Leijonatähti." maukaisin. Pakitin ulos katsomatta Leijonatähteä silmiin. Päällikön katse oli ollut hyytävä ja hyvin kylmä, enka halunnut katsoa sitä jollei ollut välttämättä pakko. Vein sammaleet oppilaiden pesän vierelle niin että ne pysyisivät hyvänä siihen mennessä että vaihtaisin klaanivanhimpien ja kuningattarien sammaleet. Pujahdin pian pesään sisälle ja käperryin nukkumaan levottomaan uneen.

Olin taas siellä kirotun pimeässä metsässä. Näin sen metsän turhankin usein. Käännähdin ympäri kuullessani taas sen saman tutun rääkäisyn. Olin taas katsomassa sitä, kuinka tummanruksea kolli upotti kyntensä aivan minun näköiseen kissaan. Pystyin jo melkein olettamaan mitä se kolli tekisin kun oli raadellut tuon naaraan, se lähti lähes joka kerta minun perääni. Mutta pian huomasin erehtyneeni, tuo julma soturi ei edes vilkaissut minuun tämä vain nosti päänsä ja katsoi suoraan teen. Katsoin samaan suuntaan, ja pian tajusin mitä tämä katsoi, *Orvokkikyhky!* Avasin suuni ulvahtaakseni varoituksen mutten saanut ääntäni kuuluviin. Katsoin kuinka tumma kolli loikkasi emoni niskaan, tämä raateli emoni kauheammin kuin kissan jonka nimi oli kai Kultasilmä. Pian huomasin että kaikki minulle tärkeät kissat olivat siellä, tumma kolli, loikkasi jokaisen niskaan ja surmasi tämän yksi kerrallaan. Olin todella peloissani kun näin kuinka tumma soturi otti suunnan kohti minua, kuten joka unessa käännyn juoksiessani pakoon mutta liian myöhäistä, kolli loikkaa minun niksaani, yritän kiemurrella pois mutta herään. Makasin sammalillani turki pörröllään ja muutenkin aivan sekaisin. Katsoin hetken ympärilleni, "Se oli vain painajainnen, se oli vain painajainen, se oli vain painajainen..." jankkasin sitä itselleni todistaakseni sen. Painoin pääni tassuille, en nukkuisi enään pitkään aikaan, en ainakaan tänä yönä enään.


Orvokkikyhky, Suoklaani

Vilkaisin vain tytärtäni, "Kyllä se minulle kuuluu." maukaisin tälle vastaukseksi. Tassutin takaisin pentutarhalle, "Hunajapentu, menen hetkeksi pois leiristä, vahdi veljiäsi etteivät he tee mitään tyhmää, sinä olet nyt vastuussa." maukaisin tälle. Käännyin ja tassutin ulos leiristä, seurasin Piikkikynnen ja Pilvitassun hajujälkiä.


Pilvitassu, Vuoriklaani

Olimme nyt jollain jyrkänteellä, Piikkikynsi pitäisi minulle taas taisteluharjoituksen. Tämä asettui minua vasta päätä, "Kuinka paljon olet harjoitellut sitä liikettä jonka opetin sinulle viimeksi?" kolli kysyi. "Aika paljon..." maukaisin hiljaa. "Onko se tarpeeksi?" pian Piikkikynsi murahti minulle katsoen minua ankarasti, nyökkäsin epävarmana. Tämä huokaisi kärsimättömänä. "Ketunläjä vieköön, sinun pitää osata olla itsevarma." Tämä murahti irvistäen minulle. Nyökkäsin niin itsevarasti kuin osasin, "Parempi." tämä mutisi. Pian tämän korva värähti, tämä kuuli jotain kuten minäkin. Piikkikynsi nuhkaisi ilmaa, minä nukhaisin perässä. *Orvokkikyhky! Miksi hän vahtii meitä?* mietin Piikkikynsi katsoi minua tavallista vihaisemmin, tämä muordosti suullaan kysymyksen "miksi?" kohauttelin lapojani ja puristelin päätäni vähän hätäisenä, jos tämä luulisi että olen kertonut Orvokkikyhkylle jotain tämän opetus metodista saisin uuden loven korvaani. Piikkikynsi katsoi minua silmät viiruina, "Hyvä on, aloitetaan harjoitukset."

Kun harjoituset olivat ohi en ollut läheskään niin puhki kuin voisin. Orvokkikyhkyn tarkkailun alla Piikkikynsi ei ollut uskaltanut ottaa täysiä. Olin ihan iloinen siitä että Orvokkikyhky oli ollut vahtimassa, mutta saisin vielä kuulla pitkän saarnan siitä että miksi hän oli ollut siellä vakoilemassa. Kun olimme leirissä Piikkikynsi antoi minulle luvan mennä nyt lepäämään. Huokaisin ja loikin oppilaiden pesään.


Piikkikynsi, Verikynsi

Istahdin Omenakukkan viereen. Pian huomasin Orvokkikyhkyn palanneen leiriin, seurasin tätä katseellani, "Mikä tuolle on mennyt?" kysyin häntä nykien, "Hän vain vakoili minua ja Pilvitassua koko taisteluharjoitusten ajan." kerroin Omenakukalle.

//Lumi?

Nimi: Lumi

14.11.2017 18:08
Leijonatähti, Suoklaani

Jäykkyyteni syventyi entisestään kuullessani tyttäreni Orvokkikyyhkyn nimen. Jotenkin en suostunut myöntämään pahinta ajatustani todeksi. Sen sijaan kietouduin vuodenaikoja kantamaani kivikuoreeni ja tuijotin Kultatassua kylmästi.
"Meille ei kuulu muiden klaanien ongelmat. Jos pystyt tuomaan eteeni haistamani kissan, puhun kanssasi uudelleen. Päällikkönä kuitenkin käsken sinua poistumaan", sanoin yhtä kylmällä äänellä kuin katseeni oli.

//Tuutti?

Nimi: Lumi

14.11.2017 17:51
Omenankukka, Vuoriklaani

Tuhahdin Piikkikynnen lähtiessä. En ehtinyt olla muutamaa silmänräpäystä kauemmin yksin, kun Orvokkikyyhky tuli luokseni. Siristin silmiäni.
"Kuka?" murahdin.
"No Piikkikynsi", emoni vastasi.
Kohautin lapojani. "Sanoi pitävänsä harjoitukset Pilvitassulle, jos se ylipäätään sinulle kuuluu."

//Tuutti?

Nimi: Tuuttifluutti

11.11.2017 09:48
Piikkikynsi, Vuoriklaani

Siristin silmiäni, Nyökkösin vain hitaasti Omenakukalle. ”Hyvä on .” Maukaisin. Kun tulimme leiriin jätin saaliin saalis kasaan. Katsoin Omenakukkaa, ”Jos joku kysyy minua kuin olen pitämässä Pilvitassulle taisteluharjoitukset.” Mutisin. Lähdin ulos leiristä.

Orvokkikyhky, Vuoriklaani

Katsoin Hunajapentua, hän ei kertonut kaikkea. Ei se mitään, hän on fiksu ja tietäisi mikä on oikein ja mikä ei. ”Teen voittavani, kiitos Hunajapentu.” Maukaisin nousin seisomaan ja katsoin ulos pesästä, näin Piikkikynnen. Tämä lähti ulos leiristä. Tassutin väsyneesti Omenakukan luo, ”Minne hän meni?” Kysyin tyttäreltäni.

Kultatassu, Suoklaani

Pian vain napsahti, muistin kenen haju metsäklaanilaisen haju oli, ”Vuoriklaanin kissa oli, Orvokkikyhky...” aloitin varovasti, ”Metsäklaanin kissa oli se yksi oppilas... se.... Hiekkatassu! Mutta tämän haju oli mätä ja se sekoittui vereen...” mutisin. Tiesin että se haju oli vain kissan raadon, eli tämä oli kuollut. Veri kohisi korvissani, ”Ja se Suoklaanin hajua kantanut kissa eicollut erakko, olen varma, se oli klaanikissa.” Maukaisin vakavana.

//Lumi?

Nimi: Lumi

11.11.2017 08:53
Leijonatähti, Suoklaani

Jännityin ja kohdistin palavan katseeni Kultatassuun.
"Oletko varma asiasta?" kähisin, "koska klaanissani ei ole ketään, joka ylittäisi rajan ja vuodattaisi tahallaan kahden eri klaanin kissan verta. Koska et osannut kertoa, ketkä siellä mahdollisesti olivat olleet, siellä ei tainnut olla ketään. Ja kuinka voit olla varma, että kyseessä oli Suoklaanin kissa? Kuka tahansa erakko on voinut piehtaroida hajumerkeissämme. En halua sotaa Suoklaanin ja muiden klaanien välille, joten sinun on parasta olla lietsomatta sitä."

//Tuutti? Jellona on hieman sekasin, koska ihana vanhuus ja maailma XD

Nimi: Lumi

11.11.2017 08:45
Hunajapentu, Vuoriklaani

Kiemurtelin paikallani. En halunnut saattaa Pilvitassua huonoon jamaan.
"Minä kuulin siitä", mutisin, "sattumalta."

//Lyhyt... Tuutti?

Nimi: Lumi

11.11.2017 08:42
Omenankukka, Vuoriklaani

"Haluan puhua Karhutassusta, Hiutaletassusta ja Lummetassusta", aloitin ja nostin häntäni pystyyn kieltääkseni kumppanini suunvuoron, "olen huomannut, että he kehittyvät. Varsinkin Lummetassu ja Hiutaletassu."
Loin turvallisen keskustelun tunnetta, ennen kuin kävin itse asiaan.
"Olen kuitenkin huomannut myös tyttäreni kyljissä tuoreita arpia ja korvissa lovia. Piikkikynsi, minua ei kiinnosta kuinka koulutat oppilaitasi, mutta sinä et ikinä vahingoita pentujamme, tai saat vastata siitä minulle!"

//Tuutti?

Nimi: Tuuttifluutti

11.11.2017 06:42
Kultatassu, Suoklaani

”Ei... keräsin sammaleet vain valmiiksi.” Maukaisin. ”Mutta siis halusin vain puhua tai kertoa siis...” etsin sopivaa sana muotoa, ”No halusin vain tulla ilmoittamaan että kun kävin keräämässä sammalia rajalta joka on lähellä Metsäklaanin ja Vuoriklaanin rajaa niin haistoin siellä verta ja metsäklaanilaisen kissan että myös vuoriklaanilaisen kissan.” En aikonut ehi ensinmäisenä kertoa että vuoriklaanilainen kissa oli hajun perusteella Orvokkikyhky, ”Haisestoin siellä myös jonkun voimakkaasti Suoklaanilta tuoksuvan kissan mutta en tunnistanut sitä kenenkään hajuksi...” Maukaisin. Yritin selittää tämän asian niin että kukaan ei ylireagoisi.


Piikkikynsi, Vuoriklaani

Siristin silmiäni, Omenakukka ei ihan aina halunnut puhua kanssani, ja yleinsä kun puhumme saan vain kuulla saarnoja siitä mitä olen tehnyt. ”Riippuu vähän Mitä asia koskee.” Maukaisin, olin kyllä valmistautunut siihen että Omenakukka alkaisi saarnaamaan minulle jostakin asiasta.


Orvokkikyhky, Vuoriklaani

Avasin silmäni ammolleen. Kertasin mielessäni sen mitä Hunajapentu oli sanonut. Katsoin pentuani, ”Miten sain tietää Miten Piikkikynsi opettaa?” Kysyin. Katsoin silmät ammollaan huolesta Hunajatassua, ”kuka kertoi sinulle tuon?” Kysyin uuden kysymyksen samantien perään. ”Voin tietenkin käydä myös tarkistamassa millaiset taisteluharjoitukset ovat.” Maukaisin.

//Lumi?

Nimi: Lumi

10.11.2017 08:08
Leijonatähti, Suoklaani

Avasin syvänsiniset silmäni raolleen kuullessani Kultatassun äänen.
"Sinun piti mennä lepäämään huomista varten", sanoin haistaessani tuoreen turpeen ja sammaleen, "tuo sinun piti tehdä vasta huomenna. Köaaninvanhimmat nukkuvat jo. Jos et halua mennä herättämään heitä, ja saada sanoista kuin kynsistä, mene nukumaan."

//Tuutti?

Nimi: Lumi

10.11.2017 08:04
Omenankukka, Vuoriklaani

Inhosin sitä, kun Piikkikynsi osoitti hellyyttä minulle. Hän näytti heikkoutensa (ja se olin varmasti minä vain minun lähelläni. Tiesin hänen näyttävän toista puoltaan muille klaanitovereille, johon sisältyi myös pentumme. Varsinkin Hiutaletassu ja Lummetassu kuuluivat valitettavasti siihen polttavimpaan ryhmään, koska luonteeni ja taitojeni ollessa heidän mukanaan, he eivät välttämättä hallinneet itseään sen vertaa, että harkitsisivat, ketä suututttaisivat. Karhutassu sentään ymmärsi. No, ei hänellä ollut luonnettani tai taitojani edes nimeksi, hän oli enemmän Piikkikynsi...
Mietiskelyni keskeytyivät Piikkikynnen puheeseen.
"Tietenkin", sanoin venyttelevällä ja viehkeällä äänensävyllä, "haluasin kuitenkin puhua kanssasi."

//Tuutti?

Nimi: Lumi

10.11.2017 07:56
Hunajapentu, Vuoriklaani

"Ai teki!" tiuskaisin, "mielestäni Kuumielestä on tullut samanlainen kuin Piikkikynnestä. Näen sen, mitä sinun sokeutuneet silmäsi eivät näe! Pilvitassu on ystäväni, enkä halua, että hänestä tulee samanlainen, koska Piikkikynsi rankaisee häntä taisteluharjoituksissa, ellei hän osaa jotakin liikettä!"
Sanatulvani loputtua tajusin tiuskineeni, joten painoin pääni.
"Voisitko edes miettiä asiaa. Sinähän voit käydä tarkistamassa. Jos olisin sinä, minä ainakin menisin", sanoin parempaan äänensävyyn.

//Tuutti?

Nimi: Tuuuttifluutti

09.11.2017 07:09
Kultatassu, Suoklaani

”Okei!” Maukaisin energisesti. Lähdin tassuttelemaan kohti riista kasaa, nappasin yhden linnun ateriakseni. Menin mukavasti makaamaan ja aloin syödä ateriaani.

Kun olin syönyt lähdin etsimään Reviiriltä sammalia. Loikin pitkiä askeleita, päätien etsiä sammalta Metsäklaanin ja Vuoriklaanin läheiseltä rajalta. Loikin siihen suuntaan, tiesin että siellä oli eräs hyvä paikka kerätä sammalta. Kun pääsin paikalle jossa oli plajon mukavaa sammalta Nuhkaisin ilmaa, olin todella lähellä Vuoriklaanin ja Metsäklaanin rajaa. Nuhkaisin, haistoin vanhan hajujälken verestä. Samalla kun olin nyt järkyttynyt olin myös uteliaasti. Haistoin jonkun metsäklaanilaisen kissan, sen kissan hajuun sekoittui veri, haistoin myös muita metsäklaanilaisia, ne olivat kai hakeneet sen yhden pois. Sitten haistoin vuoriklaanilaisen kissan jonka turkkiin sekoittui selvästi Suoklaanin ja veren haju, järkytyin tajutessani että vuoriköaanilainwn kissa oli hajun perusteella Emoni. Nuhkaisin ilmaa vielä, haistoin rajalla myös kissan, jonka haju oli peittynyt voimakkaasti veren että Suoklaanin hajuun. Haistoin vielä kahden vuoriklaanilaiset jotka olivat kai hakeneet Emoni pois. *Kuka hyökkääjä oli?* ajattelin. Keräsin sammaleet ja lähdin leiriin, kertoisin oudoista hajuista Leijonatähdelle.

Kun olin leirissä vaihdoin nopeasti klaanivanhimpien ja kuningattarien sammaleet menin etsimään Leijonatähteä tämän pesästä, ”Leijonatähti?” Kysyin varovasti.

//Lumi?

Nimi: Lumi

08.11.2017 11:12
Leijonatähti, Suokkaani

"Ei", vastasin, "voit syödä ja levätä."
Käännyin ympäri ja lähdin pesääni kohti. Sitten muistin, että jonkun pitäisi vaihtaa klaaninvanhimpien makuualuset.
Katsoin lapani yli Kultatassua. "Ole aamunkoitteessa vaihtamassa klaaninvanhimpien makuualuset. Tee niin myös pentutarhassa. Ilma kylmenee, joten lämpimät makuusijat eivät olisi pahitteeksi."

//Tuutti?

Nimi: Tuuttifluutti

20.10.2017 20:19
Piikkikynsi, Vuoriklaani

Loikin alas puusta. ”Hyvä.” Kehräsin kun Nuolaisin kumppanini otsaa. Nappasin hampaisiini aikuisen ja kaksi muista rääpäleistä. ”Otsa sinä loput, palaan leiriin.” Mutisin, ”Mennään nopeasti, minö pidän vielä Pilvitassulle taistelu harjoituksen.” Maukaidin.

//Lumi?

Nimi: Tuuttifluutti

20.10.2017 20:07
Orvokkikyhky, Vuoriklaani

Heilautin korvaani, ”Mitä tarkoitat?” Kysyin. ”En minäkään luita tai pidä Piikkikynnestä ja Hän on kissa rasittavimmasta päästä mutta kai hän osaa opettaa kun Kuumielestäkin tuli ihan hyvä soturi.” Maukaisin. Minusta Kuumieli oli iha hyvä soturi.

//Lumi?

Nimi: Tuuttifluutti

20.10.2017 19:57
Kultatassu, Suoklaani

Mistä Leijonatähti tiesi että olin temppuillut oksalla. Kurtistin vähän kulmiani köyden mielessäni läpi vaihtoehtoja, laskin saaliini kasaan. Nostin katseeni taas Mestarini, oliko hän vakoillut minua? Noh... vaikka olisikin vaikoillut hänellä oli siihen ihan täysi oikeus. Nyökkäsin, ”Hyvä on”, aloitin, ”en enään mene liian korkealle puihin.” Maukaisin. En halunnut vaivata Leijonatähteä kysymyksilläni siitä että mistä hän tiesi mitä olin tehnyt.
Hymyilin varovasti päällikölle, ”Onko sinulla vielä tekemistä minulle?” Kysyin.

//Lumi?

Nimi: Lumi

20.10.2017 18:16
Leijonatähti, Suoklaani

Kultatassun saalistuksen minulle tuottama ylpeys vaihtui kauhuun, kun näin oksan, jolla oppilaani seisoi, pirstaloituvan hänen allaan. En ehtisi...
Vain Tähtiklaani saattoi auttaa häntä pääsemään turvallisesti toiselle oksalle. Mutta jos se ei pystyisikään auttamaan... Orvokkikyyhky suuttuisi minulle... Hänellä olisi siihen hyvä oikeuskin, jos hänen pennulleen sattuisi jotain...
En ollut edes huomannut pidättäneeni hengitystäni, mutta Kultatassun ollessa taas turvallisesti maan kamaralla, pystyin taas hengittämään.

"Olen varovaisempi ensi kerralla", sanoin syvällä äänellä, kun tavoitin oppilaani jälleen leirissä, "puissa killuminen on Metsäklaanin hommaa."

//Tuutti?

Nimi: Lumi

20.10.2017 18:09
Hunajapentu, Vuoriklaani

Kohtasin emoni katseen ja siirsin sitten sen tassuihini ja katselin niitä, kuin ne olisivat kiinnostavatkin.
"Piikkikynsi ei ole oikea mestari Pilvitassulle", kuiskasin.

//Tuutti?

Nimi: Lumi

20.10.2017 18:04
Omenankukka, Vuoriklaani

Näin haukanpesän tippuvan alas kelosta, jolla Piikkikynsi kiipeili. Loikkasin pois sen alta ja sähähdin, kun kaikki tikut ja likaiset haukansulat lentelivät ympäriinsä ja osa takertui turkkiinikin.
Ravistelin suurimman osan sälästä pois ja astelin katselemaan järkyttyneitä sulattomia rääpäleitä, jotka lojuivat pesän rippeiden seassa. Muutama oli kuollut pudotuksessa, luultavasti järkytyksen saaneina.
Naurahdin. Ei voinut uskoa, että noista joskus olisi voinut tulla lentäviä riesoja, jotka saattoivat napata karanneen pennun hortoilemasta reviirillämme.
Näin kahden poikasen olevan vielä elossa. Toinen niistä tuskin liikkui, näin vain hentoisen rintakehän liikahtelun sen vetäessä raskaasti ilmaa kohta kuolleeseen ruumiiseensa. Toinen poikasista, suurikokoisin, huusi nokka ammollaan ja näytti olevan kunnossa.
Paljastin kynteni ja yksinkertaisesti viilsin ärsyttävästi huutavan linnun kurkun auki. Nautin lämpöisen veren mukana tulvahtaneesta tuoksusta ja iskin katseeni siihen kituvaan linnunpoikaan.
"Eikö olekkin hauskaa, että selvisit kauemmin kuin isompi ja parempi veljesi?" kysyin ja vedin viimeiseltäkin hengen pois.
Sitten käännyin pois, enkä suonut linnuille enää muuta ajatusta kuin se, kuinka iskisin hampaani isoimpaan poikaseen.

//Tuutti?

Nimi: Tuuttifluutti

24.09.2017 22:08
Orvokkikyhky, Vuoriklaani

Avasin silmäni kun kuulin Hunajapennun kutsuvan minua, "Nin?" Kysyin vähän väsyneenä. Katsoin Hunajapentua odottaen että hän kertoisi mikä on hätänä.

Kultatassu, Suoklaani

Aloin kiivetä puuta pitkin kohti latvaa. Kynteni upposivat puuhun niin että minun oli tuleva kiivetä. *Nuo eivät minua pakoon pääse!* ajattelin kun pääsin tasapainottelemaan oksalle. Astelin varovasti oravia kohti. Harppasin ja puraisin yhden hengiltä. Kaksi muuta pääsivät nyt pakon. *höh.* ajattelin. Pian kuulin räksähdyksen. Käännyin salaman nopeasti ympäri oksalla. Oksa alkoi katketa. Kuului lisää raksahduskia ja tassujeni alla oleva oksa alkoi vajota. *Voi ei!* aloin huterasti ja nopeasti tasapainottelua pois oksalta. Pian kuului uudestaan kova raksahdus. *Voih!* oksa valahti nyt kunnolla, jos vielä kuuluisi raksahdus tämä katkeaisi kokonaan ja tippuisi. Liukastuin, meinasin tipahtaa jo valmiiksi tippuvalta oksalta joka sai tämän räksähtämään, nyt se alkoi pikkuhiljaa irrota kokonaan! Loikkasin tippuvalta oksan osalta pois ja pääsin turvaan. Katsoin miten oksa raksahti vielä viimeisen kerran ja tippui. Huokaisin. Sydämmeni tykytti todella lujaa, olin nyt kauhuissani, mutta samalla niin innoissani! Olin onnistunut! Aloin liukua kaarnaa pitkin kynsilläni. Pian olin maan kamaralla. "Siitäs sait!" Naurahdin oksalle joka oli maassa. Olin niin iloinen että olin onnistunut. Nyt minulla oli kai ihan tarpeeksi saalista. Menin hakemaan vielä lintua ja sitten palaisin leiriin.

//Lumi?

Nimi: Tuuttifluutti

24.09.2017 21:53
Piikkikynsi, Vuoriklaani

Lähdin kiipeämään puuta pitkin. Olin jo kiivennyt sen kerran jote nyt tiesin mikä olisi paras tapa kiivetä sitä ylös. Pian olinkin oksalla. Tasapainottelin pesän luokse. Katselin hetken haukan poikasia, niistä saisi hyvän ruokaa, mutta en ollut varma osaisivatko he lentää. Sivutin kaikki ajatukseni ja huitaisi pesän pois palalta niin että se tippuisi suoraan kumppanini eteen.

//Lumi?

Nimi: Lumi

24.09.2017 20:23
Omenanakukka - Vuoriklaani

Nyökkäsin jäykästi. "Hyvä on."
Astelin varovasti käppyräpuun juurelle ja kohotin katseeni. Vaikka en halunnut kiivetä, olisin saanut linnut alas paljon nopeammin kuin Piikkikynsi. Olisin halunnut tehdä sen, mutta vaistoni käski jättää temppuilut sikseen.
"Ala mennä sitten."

//Tuutti?

Tekijänoikeudet:

capturedworld.suntuubi.com 
www.flickr.com/photos/thomasmorkeberg (Lisenssi)
Shizoo 
Pngimg
theinspirationgallery.com

Viekkukoodi:

Captured World

©2018 Wild cats - suntuubi.com