Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tapahtumablogissa uusi päivitys 17.4

 

Klaanikissojen tarinat

Tänne kirjoittelette teidän klaanikissoillanne.

Puhuessa käytetään "-merkkejä näin: "Kaunis päivä", kolli maukui kiusaantuneesti.

Ajatellessa käytetään *-merkkejä näin: *Mikä hänellä on?* ajattelin.

Kirjoitamme joko yksikön 1. tai 3. persoonassa eli minä tai hän muodossa. Käytämme myös imperfektiä.

Klaanikisut  1  2  3  4  5  6  7  > >> 

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on seitsemän miinus neljä?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
                        Yksityinen  

Nimi: Lumi

22.05.2017 18:52
Lummetassu, Vuoriklaani

"Ei Voimaa koko ajan tarvitse käyttää", sähähdin ja viskasin sisareni luonnollisella lihasvoimalla taaksepäin. Iskin tämän kimppuun ja läimäytin tätä voimakkaasti kasvoihin.
"Joku voisi nähdä!" jatkoin ja iskin kipakasti Hiutaletassua kuonoon.

//Tuutti?

Nimi: Vadelma

22.05.2017 18:36
Laventelitähti, Metsäklaani

Istuin Metsäklaanin rajalla. Punavaino istui vieressäni. Nojasin kumppaniini ja nautin hänen lohduttavasta tuoksustaan. Katsoimme yhdessä kuinka Vadelmatassu, Rauhatassu ja Haukkatassu leikkivät yhdessä. He olivat vasta pentuja. Sitten Vadelmatassu katsoi minua suoraan silmiin ja virnisti. Hymyilin tyttärelleni, kunnes tajusin, ettei virnistys ollut iloinen, vaan julma ja vääristynyt virnistys. Vadelmatassun yläpuolelle lankesi tumma varjo. Kun varjo osui Rauhatassuun ja Haukkatassuun, he romahtivat maahan elottomina. Pomppasin äkkiä pystyyn.
"Vadelmatassu! Mitä tapahtuu?" kysyin kauhuissani. Punavaino nousi ylös. Varjo saavutti hänetkin, ja pian kumppanini makasi maassa kuolleena. Sydämeni jyskytti ja hengitykseni tiheni.
"Mitä tämä on?" kysyin. Vadelmatassu vain virnisteli jaja katsoi minua vakaasti silmiin. Varjo lähestyi ja lähestyi. Yritin paeta, mutta se sai minut kiinni.
"Ei!" parahdin.

Ympärilläni oli pimeää. Niin pimeää, etten nähnyt edes omia tassujanikaan. Sitten näin heikkoa hohtavaa valoa. Valo lähestyi ja muutti muotoaan. Silmäni suurenivat.
"Aurinkosielu!" henkäisin emoni nimen. Emoni näytti vakavalta ja hänen silmissään näkyi surua.
"Varo!
Varo sinä kukka kaunis
Varo sinä piikkiä
Maistuu marja makealta,
vaan on mätä sisältä
Verta valuu, verta valuu
Hukkuu kaikki kaunis
Etsi, etsi
Etsi marjaa,
joka hukuttaa kukan", hän sanoi.

"Miksi juuri minä? Mikset valinnut Valeatuulta? Hän olisi ollut parempi vaihtoehto kaikin puolin", Valkosydän kysyi. Räpyttelin silmiäni hämmentyneenä.
"M-mitä?" kysyin ja nousin istumaan. Aloin selvittelemään takkuja turkistani. *Olen pyörinyt unissani*, ajattelin.
"Miksi valitsit minut varapäälliköksi?" Valkosydän kysyi. Hetken mietin hänen kysymystään. *Niin... Miksi valitsin hänet?* pohdin.
"Olet rohkea", sanoin hitaasti, "Ja olet hyväsydäminen, nöyrä, osaat ottaa vastuuta ja minä luotan sinuun." Ajatukseni pyörivät edelleen painajaisessani. *Oliko se ennustus?*

//Vallu?

Nimi: Tuuttifluutti

21.05.2017 21:31
Hiutaletassu, Vuoriklaani

Irvistin, en päässyt lähestymään siskoani. Tämä huitoi kivellä! "Ei ole reilua!" sihahdin. Lummetassu virnisti, "Eikä ole." tämä vastasi. Murahdin. Otin voimallani suuren kepin haltuuni, loikin siksoni kimpuun. Kun tämä oli lyömässä minua kivellä torjuin sen kepilläni ja loikkasin siskoni kimpuun.

//Lumi?

Nimi: Tuuttifluutti

21.05.2017 20:57
Tuhkahenki, Metäsklaani

"Onnea Valkosydän! Olet ehdottomasti paras valinta!" Maukaisin vasta nimitetylle Valkosydämmelle. Naaras meni kaikkien eteen Laventelitähden luokse. "Kiitos, yritän tehdä parhaani koko Metsäklaanin hyväksi!" naaras ilmoitti. Hymyilin leveästi, *Hänestä tulee klaanien historian paras varapäällikkö!" ajattelin.

Heräsin myöhään. *Äh!* murisin mielessäni, olisin halunnut aamu partioihin, mutta nyt se taisi mennä sivu suun. Nousin sammaliltani, työnsin etutassuni pitkälle eteen ja venyttelin. Huokaisin. Kurkistin ulos soturien pesästä. Näin valkoisen naaran tassuttavan kohti päällikön pesään, seurasin tätä, halusin kysyä mihin partioon menisin. Menin odottamaan päällikön pesän lähelle, kuuntelin varovasti mielen kiinnostani mitä naaras oli mennyt sanomaan. "Miksi juuri minä. Mikset valinnut Vaaleatuulta! Hän olisi ollut parempi vaihtoehto kaikin puolin" kuulin naaraan kysymyksen, *Mitä? Eikö hän haluisi olla varapäällikkö?*

//Joku?

Nimi: Shina

21.05.2017 20:49
Salapentu-Vuoriklaani


Aurinko oli jo nousut ja minä heräsin siihen kun siskoni hyppäsi pääleni ja tarttui minua korvasta. Meidän emo Pikkukuu pyysi häntä lopettamaan. Villipentu hyppäsi nopeesti pois päältäni ja minä pääsin nousemaan ylös.
Villipentu olisi halunnut leikkiä minun kanssa, mutta minä taas en halunnut leikkiä. Pikkukuu otti minut tasullaan hänen lähelleen ja alkoi nuola minua. Vihdoinkin pikkukuu lopetti minun nuolemisen ja hän antoi minulle ja siskolleni luvan mennä ulos pesätä. "Sisko voidaanko me nyt leikkiä?" villipentu kysyi.
"Voidaan!" minä naukuisin ja hyppäsin villipennun päälle.

//Joku?

Nimi: Vallu

21.05.2017 13:10
Valkosydän-Metsäklaani


Hunajatähti, oma emoni oli ikuisesti poissa. Hän oli ollut mahtava päällikkö. Laventelisielun tai tähden palatessa hän kutsui koko klaanin koolle. Tiesin hänen nimittävän uuden varapäällikön. Koko klaani oli arvaillut kenestä tulisi seuraava varapäällikkö. Minä en ollut juoruihin osallistunut, mutta olin itsekkin aika varma. Vaaleatuuli luultavasti ylenisi varapäälliköksi. Hän oli viisas ja taitava kolli, mutta minä en koskaan oikein ollut oppinut hänestä pitämään. Metsäklaani oli kokenut pahan taka-iskun Tikkutähden takia, ajatella oman siskoni! Tomutuuli, Laventelitähden isä, joka oli myös varapäällikkö sekä Hunajatähti minun emoni ja metsäklaanin päällikkö oli lähtenyt luotamme. Käännyin katsomaan Laventelitähteä. Vilkaisin sivusilmällä Vaaleatuulta. Selvästikkin hänkin arvasi jo Laventelitähden valinnan.

“Kävin tapaamassa Tähtiklaania. Olen nyt virallisesti Metsäklaanin uusi päällikkö Laventelitähti ja olen saanut yhdeksän henkeäni. Seuraavaksi haluaisin nimittää klaanin uuden varapäällikön”, Lavetelitähti sanoi ja veti syvään hekä jännittyneenä. “Metsäklaanin kissat. Kuulkaa minua, kun nimitän uuden varapäällikön. Lausun nämä sanat Tähtiklaanin edessä, jotta esi-isämme voivat kuulla ja hyväksyä valintani. Uusi varapäällikkö on Valkosydän.”

Suuni loksahti auki. Se ei ollut mitään verrattuna muuhun klaaniin. Vaaleatuuli oli selvästi hyvin hyvin pettynyt. Tuhkahenki ryntäsi onnittelemaan minua "Onnea Valkosydän! Olet ehdottomasti paras valinta!" hän sanoi. Katsoin maata ja kävelin sitten Laventelitähden luokse. "Kiitos, yritän tehdä parhaani koko Metsäklaanin hyväksi!" ilmoitin ja katsoin minua nuorempaa päällikköä ilmeellä ´Miksi juuri minä´

Seuraavan yön nukuin levottomasti. Unessani näkyi ensin silmät. Kaksi eriväristä silmää. Vilahdus valkoisesta turkista. Sitten kuulin sen, olisihan se pitänyt arvata. "Petturi" kaikui ilmassa. Avasin silmäni ja huohotin. Aurinko oli vasta nousemassa ja pesässä olijat nukkuivat. Hengitin rauhallisesti ja kävelin pesän ulkopuolelle. Ei kauaakaan kun muutama soturi käveli pesän ulkopuolelle. "Mitkä partiot Valkosydän?" Marjapilkku kysyi. Katsoin toista silmiin. Lävitseni kulki värähdys. Silmieniedessä näin nuoren Valkosurman samassa tilanteessa. "Ööh sinä, Hankiturkki ja Tulisielu voisitte mennä rajapartioon. Syreenituli, Vadelmatassu ja Hankiturkki menette metsästämään", ehdotin. "Hankiturkki on nyt metsästyspartiossa ja rajapartiossa", Syreenituli tokaisi. "A-Anteeksi. Vaaleatuuli menee hänen tilalleen metsästypartioon", sanoin hätäisetsi.

Katsoin kuin Vaaleatuuli ja Syreenituli lähtivät kuiskien. "Miten Valkosydän pästettiin varapäälliköksi, hän on sähläri ja kaikkihan tietävät ettei valta sovi hänelle", Vaaleatuuli kuiskasi. Nielaisin nopasti. Päätin mennä Laventelitähden pesälle. "Miksi juuri minä. Mikset valinnut Vaaleatuulta! Hän olisi ollut parempi vaihtoehto kaikin puolin", kysyin Laventelitähdeltä mieli maassa.


//Joku?

Nimi: Lumi

20.05.2017 18:50
Lummetassu, Vuoriklaani

Keskitin katseeni pieneen, noin käpäläni kokoiseen kiveen ja otin sen Voimallani haltuuni. Paiskasin sen voimalla Hiutaletassun kylkeen. Arvelin sen herpaannuttavan sisareni otteen.
Ponkaisin liukkaasti kuin käärme tämän alta ja lähdin nopeaan hyökkäykseen voimakkaita iskuja jaellen aina, kun Hiutaletassu yritti edes tulla lähemmäs.

//Tuutti?

Nimi: Tuuttifluutti

19.05.2017 22:22
Hiutaletassu, Vuoriklaani

Nyökkäsin siskoni kysyessä aloitammeko, nyökkäsin, "Hyvä on, mutta tämän jälkeen näet itsessäsi häviäjän." maukaisin uhkaavasti. Yritin loikata siskoni niskaan mutta tämä väisti sen. Tällä kertaa painoin siskoni voimallani maahan niin että loikkasin siskoni päälle.

//Lumi?

Nimi: Lumi

19.05.2017 20:22
Lummetassu, Vuoriklaani

"Ajattelet epäolennaisuuksia", tuhahdin ja kyyristyin, "niitä ajattelemalla sinusta ei tule mitään. Vain pintaa syvemmällä on todellinen. Ja sinä et katso pintaa syvemmälle. Näet puoliverisen. Minä näen itsessäni voittajan."
Lähdin kiertämään Hiutaletassua. "No, miten on, taistellaanko?"

//Tuutti?

Nimi: Tuuttifluutti

19.05.2017 19:45
Kuumieli, Vuoriklaani

Irvistin Omenakukalle. *Hiiren papana!* Sähisin mielessäni siskolleni. Lähdin naaraiden edellä kohti rajaa pitkin menemää.

Kun palasimme leiriin kihisen kiukusta. *Arvasin tämän! Omenakukka kohtelee minua kuin mitäkin pentua!* murisin mielessäni. Piikkikynsi tuli luokseni, "Sinä, lähdet nyt saalistamaan minun ja Leoparditäplä kanssa."kolli maukaisi. Leoparditäplä sijaan meidän luokse tuli Orvokkikyhky, "Minä tulen mukaamme, Leoparditäplä jaa vahtimaan pentujani." tänä maukaisi.

Nimi: Lumi

18.05.2017 13:35
Omenankukka, Vuoriklaani

"Pitäisikö sinut majoittaa uudestaan oppilaiden pesään?!" sähähdin, "voisit oppia kuuntelemaan ja käyttämään järkeä! Menet rajaa PITKIN, et mene metsäklaanilaisten puolelle, ellet halua tulla revityksi. Vai luuletko, että olet joku arvostettu, joka saisi kulkea missä hyvänsä menettämättä turkkiaan!? Pitäisikö minun käskeä sinut vaihtamaan klaaninvanhimpien makuusijat, jos tämä homma ei innosta?"
Halusin nöyryyttää veljeni perinpohjaisesti pistämällä hänet oppilaan tavalla. Ja uhkailemalla lisällä töitä, jotka olivat oppilaille.

//Tuutti?

Nimi: Tuuttifluutti

16.05.2017 20:18
Orvokkikyhky, Vuoriklaani

Kun olimme leirissä Leoparditäplällä oli hetki vapaa aikaa ennen kuin hänen pitäisi mennä saalistus partioon. "Ehditkä syömään kanssani ennen kuin lähdet?" kysyin.
Pilvipentu kipitti luoksemme, "Milloin minusta tulee oppilas?" pentu kysyi ärtyneenä. Kehräsin huvittuneena, "Aivan ko-" ennen kuin sain lauseen loppuun Jyrkännetähti keräsi kaikki koolle. "Mitä nyt?" Menin katsomaan siskoni kanssa, "Eräs pentu on nyt valmis tulemaan oppilaaksi, Pilvipentu, astuisitko eteen?"


Pilvipentu/Pilvitassu, Vuoriklaani

"Eräs pentu on nyt valmis tulemaan oppilaaksi, Pilvipentu, astuisitko eteen?" Sydämmeni hyppäsi kurskuun, lähdin nopeasi juoksemaan keikkien eteen, enne kuin olin kaikkien edessä hillitsin itseni ja kävelin sinne rauhassa. "Pilvipentu on nyt valmis oppilaaksi eli myös opiskelemaan soturina olemista. Tästä päivästä, aina siihen päivään, milloin hän saa soturinimensä kutsuttakoon häntä Pilvitassuksi. Sinun mestarisi tulee olemaan (Kuka?). Toivon, että (Kuka?) siirtää kaiken tietonsa sinulle." Koskein mestarini kansa neniä, kun pakitin ja käänsin katseeni muihin klaani alkoi hurrata nimeäni. "Pilvitassu! Pilvitassu!"//Lumi? Vattu? Joku?Kuumieli, Vuoriklaani

Olin ollut muissa maissa kun Omenakukka oli käskettänyt minua, "Ai siis mitä?" kysyin.
"Mene edeltä ja ilmoita, jos siellä on metsäklaanilaisia" Omenakukka toisti, "Me tulemme perässä." "Ai siis ihan heidän reviirilleen? Tuonne? Vai mitä sinä tarkoitat?"

//Lumi?Hiutaletassu, Vuoriklaani

"Mistä muka voisi enään yllättyä? Isämme on entinen Suoklaanin soturi joka hyäkkäsi oman päällikkönsä kimpuun nimitys menoissa? Hänestä tuli varapäällikkömme? Sukujuuremme tulevat eri klaanesita, eikä SE nypi sinua?" kysyin. Minua itseäni heiristi etten voisi koskaan olla aivan täysi verinen vuoriklaanilainen.

//Lyhyt ja tönkkä kuten kaikkiXD Lumi?Kultapentu/Kultatassu, Vuoriklaani

Huomasin Leijonatähden palaavan leiriin. En mennyt tätä vastaan huomatessani tämän menevän pesäänsä. Huokaisin, *Olen kuusi kuuta, kai hän minut pian nimittää...* ajattelin. Pian Leijonatähti keräsikin klaanin koolle, kipitin sinne emoni perässä. "Eräs pentu on nyt täyttänyt kuusi kuuta... Kultapentu, atuisitkö eteen?" yritin kävellä hillitysti kaikkien katseiden ohi heidän eteensä, "Kultapentu on nyt täyttänyt kuusi kuuta, ja hän on valmis soturioppilaan koulutukseen. Tästä päivästä, aina siihen päivään, milloin hän saa soturinimensä kutsuttakoon häntä Kultatassuksi. Sinun mestarisi tulee olemaan (kuka? Vaik Jellona itse XD))."


//Lumi? Voikso Leijona olla Kullan mestari? XD

Nimi: Lumi

16.05.2017 14:27
Leijonatähti, Suoklaani

"Niin", sanoin jäykästi, "hänestä ei ole vaaraa. Piikkikynsi kaivaa vain omaa kuoppaansa..."
"...Ja jossain vaiheessa ei pääse enää ylös", Leoparditäplä lopetti. Nyökkäsin.
Vilkaisin aurinkoa. Olin ilmoittanut itseni seuraavan partion johtoon. Siihen ei olisi enää kauaa.
"Sinun pitää mennä, eikö vain?" Leoparditäplä sanoi ja kallisti päätään. "Niin." Nyökäytin päätäni. Joskus minusta tuntui, että minusta tiedettiin liikaa, olipa tietäjä kuka tahansa. Tahdoin pysyä salassa.
"Onnea uuden varapäällikkönne kanssa", sanoin ja käännyin.

//Tuutti?

Nimi: Lumi

16.05.2017 14:10
Lummetassu, Vuoriklaani

Ihmettelin, miksei Hiutaletassu yllättynyt yhtään siitä, mistä olimme voimamme saaneet. No, hidasälyinen kuin oli, niin aikaahan siinä menee.
"Varoitan, voitin tänään Karhutassun", sanoin haastavasti, *tosin voimaani käyttäen. Tästä ei tulisi mikään tavallinen harjoitus.*
"Et yllättynyt kuullessasi, että Omenankukalla on sama Voima. Mikset?" kysyin.

//Tuutti?

Nimi: Lumi

16.05.2017 13:40
Omenankukka, Vuoriklaani

Johdin partion ulos leiristä. Kehittelin mielessäni, kuinka saisin kaiken ilon irti Kuumielen määräämisoikeudesta.
Suunnistin epäröimättä Metsäklaanin rajalle. Käännyin Kuumielen puoleen.
"Mene edeltä ja ilmoita, jos siellä on metsäklaanilaisia", sanoin virnistäen, "minä ja Sammalkynsi tulemme perässä."

//Tuutti?

Nimi: Tuuttifluutti

15.05.2017 20:56
Orvokkikyhky, Vuoriklaani

Kuuntelin tarkaan mitä isäni sanoi, "On han se noinkin, ja Jyrkännetähti ei ole vielä kovinkaan vanha eikä muuta joten tuskin Piikkikynsi ehtii nousta päälliköksi." maukaisin selitellen asiaa itsellekkin.

//Lumi?Hiutaletassu, Vuoriklaani

Nyökkäsin vain siskolleni, haukkasin viimeisen palani saalista, "Noin, mennäänkö harjoittelemaan?" kysysin siskoltani. Tämä nyökkäs: "Vaikka." Nyökkäsin, lähdimme ulos leiristä.

//Lumi?Kuumieli, Vuoriklaani

Vilautin siskolleni tyytymättömän ilmeen, *Hei haloo en ole enään oppilas!* murisin mielessäni tälle. Tönäisin mustaa naarasta joka oli ollut leirissä aika pitkään, "Tule." maukaisin. Sammalkynsi nousi pystyyn, olin miltain arvannut tämän, Piikkikynsi tulee antamaan Omenakukan johtamaan lähes kaikkia partoita missä hän on mukana. Seurasin siskoani pää pystyssä ulos leiristä.

//Lumi?

Nimi: Lumi

14.05.2017 18:47
Omenankukka, Vuoriklaani

Nyökkäsin ja virnistin sitten. "Näkemisiin, oi kunnioitettu varapäällikkö", kuiskasin tämän korvaan ja lähdin etsimään Sammalkynttä ja kirpputurkkista veljeäni.
"Sinä lähdet partioon", sanoin napakasti Kuumielelle, kun oli tuon löytänyt, "napisematta. Ja hae Sammalkynsi. Lähdemme heti."

//Tuutti?

Nimi: Lumi

14.05.2017 18:41
Lummetassu, Vuoriklaani

"Ei sillä ole väliä", vastasin ruskeat silmäni kiiluen, "kukaan ei silti vastusta meitä, kun aikamme tulee."
Siirryin siistimään pörröistä häntääni. Muutamia takkuja selvittäessäni nostin katseeni ja katsoin Hiutaletassua suoraan silmiin. "Ja se päivä tulee. Jos haluat sivuuttaa sen tai olla käyttämättä Voimiasi muita vastaan, olet minua vastaan. Ja luultavasti Omenankukkaakin." En ollut viitsinyt kertoa emomme Voimista ennen tätä, mutta nyt sisarenikin tiesi.

//Tuutti?

Nimi: Lumi

14.05.2017 18:37
Leojonatähti, Suoklaani

Nyökkäsin. "Olen", mau'uin synkästi. Sitten terävöidyin. "Mutta hän ei voi silti päättää klaaninne asioista. Ja jos hän haluaa sodan, niin tapahtukoot. Suoklaani ei ehkä tiedä sen syytä, mutta olemme valmiita kohtaamaan uhan, vaikkakin se johtuu minun virheistäni."
Tunsin puhuneeni juhlallisesti. Mutta joka sana oli totta. Minulla ei ollut syytä pelätä. Minulla oli henkiä jäljellä, kun taas Piikkikynnellä ei ollut päällikölle annettuja yhdeksää henkeä. Jos sota tulisi, tämä häviäisi.

//Tuutti?

Nimi: Tuuttifluutti

14.05.2017 14:59
Orvokkikyhky, Vuoriklaani

"Totta kai voin ottaa pari partio vuotaisi, olisi mukavaa päästä hiukan ulos." Jatkoimme matkaa Suoklaanin reviirille, Leijonatähti oli siellä, "Päivää Leiparditäplä ja Orvokkikyhky." tämä Maukaisi tervehdykseksi. Nyökkäsin tälle, "Hei Leijonatähti." vastasin isälleni. "Oletko jo kuullut?" siskoni kysyi, "Mistä?" "Siitä että Piikkikynsi on varapäällikkö?" Maukaisin.

//Lumi?Hiutaletassu, Vuoriklaani

Kohautin lapojani, "Niin kai... mutta meidän suosiomme menee samalla jos Piikkikynsi menee tekemään jotain typerää." Maukaisin. "Minusta kyllä tuntuu että hän menee törsiääm tämänkin pian."

//Lumi?Piikkikynsi, Vuoriklaani

"Sinä menet seuraavaan partioon ja johdat sitä." Maukaisin, "Mukaasi tulee Kuumieli ja Sammalkynsi." kerroin

//Lumi

Nimi: Lumi

14.05.2017 09:59
Leoparditäplä, Vuoriklaani

"Selvä", naukaisin. Ajatukseni olivat Piikkikynnessä. Tiesin, että hän aikoo kostaa minulle hänen nöyryytyksensä. Väsyttämällä minut. Mutta siihen en alentuisi. Hän saisi vielä huomata, ettei minua voinut alistaa.
"Mitä luulet, voisitko ottaa puolet minulle määrätyistä partioista tänään?" kysyin, "jos minä sillä välin katsoisin pentujesi perään. Näin Piikkikynsi voisi saada nenilleen."

//Tuutti?

Nimi: Lumi

14.05.2017 09:36
Omenankukka, Vuoriklaani

Kohautin lapojani. Tehkööt mitä lystää.
"Et päätä kuitenkaan klaanin asioista", sanoin, "joten voit keskittyä tekemään normaalit varapäällikön tehtävät. Kuten jakaa partiot."
Heilautin häntääni aukion keskellä seisoviin kissoihin päin.
"No niin, mihin partioon tulen?"

//Tuutti?

Nimi: Lumi

13.05.2017 20:49
Lummetassu, Vuoriklaani

Söin nopeasti hiireni loppuun ja aloin pesemään turkkiani. Hiutaletassu tuli luokseni syömään varistaan.
"Mitä mieltä olet isämme pääsystä varapäälliköksi?" kysyin.
"Ei se minua liikuta", sisareni vastasi. Käänsin terävän katsenei tähän.
"Etkö käsitä?" kuiskasin silmät loistaen, "sen avulla saamme lisää arvovaltaa klaanissa. Ja kun Voimamme tulee esiin, kaikki kumartavat."
Katsoin silmät loistaen Hiutaletassua.

//Tuutti?

Nimi: Tuuttifluutti

13.05.2017 18:00
Hiutaletassu, Vuoriklaani

Olin juuri kuullut että isästäni oli tullut varapäällikkö, asia ei minua liikuttanut. Kannoin yhden haukan leiriin, se oli aika iso nuoreksi yksilöksi. Nappasin kasasta yhden variksen ja menin siskoni luokse.Piikkikynsi, Vuoriklaani

Tuhahdin naaraan kyselyille," Melkeen liukastuin siitä että ajattelet minun ajattelevani itsestäni jo nyt suuria." Maukaisin. "Mutta Leijonatähdelle on aivan oma juoni." kuiskasin niin hiljaa että sen tuskin kuuli.Orvokkikyhky, Vuoriklaani

Olin saalistamassa jälleen kerran siskoni kanssa, " Kuule, tämä sinun kansa saalistaminen on aika mukavaa." maukaisin. "Kuinka monta partiota sinulla on tänään tiedossa?" kysyin. "Ties kuinka monta, kiitos Piikkikynnen." Leoparditäplä murahti kollin nimen, " Käydään Suoklaanin rajalla, Leijonatähti saattaa olla siellä." maukaisin ehdotukseksi, "Haluisin varmistaa että hän on tietoinen uudesta varapäälliködtämme." sanoin vähän huolissani.

//Lumi?

Nimi: Lumi

13.05.2017 12:19
Lummetassu, Vuoriklaani

Kävelin mestarini Pikkuhännän perässä kohti harjoitusaluetta. Mietin katkerasti, kuinka Kuumieli loikoilisi sotureiden pesässä ja nauraisi pilkkaavasti sille, että olen yhä oppilas. Mutta se ei ollut onneksi yhtä kauheaa, kuin kököttää tuplasti pidemmän aikaa pentutarhassa mielenvikaisen veljensä ja oman ailahtelevan luonteensa kanssa.
Vikatassu oli yhä oppilas. Kenties Jyrkännetähti ei kelpuuttanut tätä soturiksi.
"Tänään harjoittelemme pelkästään rohkeutta taistella isompaa ja kokeneempaa kissaa vastaan", Pikkuhäntä kertoili, "olet oppinut hyvin kaikki näyttämäni liikkeet ja keksinyt niihin puolustuksia, mutta haluan mitata rohkeuttasi."
Virnistin. Jos rohkeus puuttui enää taisteluharjoituksissa, olin jo lähellä soturiutta. Minulta ei nimittäin puutu sitä.
"Tietenkään ei pidä olla tyhmänrohkea, vaan tajuta, milloin et voi selvitä", kolli jatkoi. Kuuntelin ainoastaan puolella korvalla.
"Pitkähammas ja Karhutassu ovat jo paikalla", tämä maukui. Kiinnostukseni heräsi. Pääsisinkö voittamaan veljeni?
Näin jo kaukaa veljeni tumman turkin. Virnistin. *Kohta nähdään, kumpi on parempi.*
"Lummetassu ja Karhutassu voisivat aloittaa mittelemällä voimia keskenään", Pikkuhäntä sanoi. Käänsin katseeni Pitkähampaaseen, joka nyökkäsi.
"Oletko valmis?" Karhutassu kysyi. Nyökkäsin. Painoin mieleeni jokaisen oppimani liikkeen ja paljastin synkkä ilme naamallani hampaani.
Hyökkäsin heti veljeni vatsan alle ja iskin hampaani tämän etujalkaan. Kiskaisin voimakkaasti ja kierähdin sitten pois tämän alta. Karhutassun hakiessa tasapainoa loikkasi tämän selkään ja tarrasin tummasta turkista kiinni. Sitten tunsin ja huomasin, kuinka Karhutassu kumartui ja kierähti niin, että jäin alle. Siinä samassa veljeni oli jo lukinnut minut maahan painamalla käpälänsä päälleni.
Ainoa keino tässä selälläni ollessa oli potkaista veljeäni takajaloilla voimakkaasti vatsaan. Tunsin tämän otteen heltiävän, jolloin kierähdin nopeasti pois alta.
Käännyin henkeään muutaman kerran haukkovan Karhutassun puoleen ja iskin kipakasti tätä kuonoon. Veljeni älähti, mutta iski minua samanlaisella iskulla. Sähähdin ja jatkoin jakelemalla iskuja niin että veljeni oli pakko perääntyä. Sitten osat vaihtuivat; liukastuin kalliolla ja menetin tasapainoni. Karhutassu oli siinä samassa kimpussani ja iski voimalla minua päähän.
Jouduin selvittämään päätäni iskusta ravistelemalla sitä. Sitten hyppäsin lähimmälle kivelle, jotta saisin yläilmaedun.
Sitten vasta muistin Voimani. Keskityin tuntemaan, kuinka se virtasi sisälläni ja voimisti minua. Voisin käyttää sitä tässä taistelussa. Huomaamattomasti.
Pudittauduin alas kiveltä ja iskeudyin vasten veljeäni. Nappasin tätä niskanahasta ja painoin maahan. Käytin hieman Voimaa painamaan hänet kiveä vasten. Eikä veljeni enää päässyt ylös.
"Luovutatko?" kuiskasin tämän korvaan ja hellitin hieman otettani Voimassa. En kuitenkaan niin paljoa, että otteestani pääsisi pois.
"Eiköhän tämä riitä", Pitkähammas keskeytti, säästäen Karhutassun vastaukselta, "olette molemmat kehittyneet hyvin. Jatkakaa samaan malliin."
Nousin Karhutassun päältä ja vedin Voiman pois.
"Lummetassu, käy saalistamassa klaaninvanhimmille jotain. Sen jälkeen voit levätä", Pikkuhäntä sanoi. Nyökkäsin ja katsoin Karhutassuun. Tämä heitti haastavan katseen. "Vielä minä sinut voitan", tämä kuiskasi mukamas pelottavaksi tarkoitetulla äänellä ja naurahti. Sitten tämä juoksi Pitkähampaan ja Pikkuhännän perään.
Jäin yksin seisomaan harjoituspaikalle. Päätin, että voisin mennä etsimään sitä riistaa.

Vedin hiiren Voimani avulla luokseni ja puraisin sen siististi kuoliaaksi. Huokaisin. Eihän saalistamisessa ollut enää mitään hohtoa, kun saaliin sai tuotua aivan kuonon eteen.
Olin napannut kiitttävän määrän saalista. Kolme hiirtä ja kyyhkyb. Otin hiiret hampaisiini ja kyyhkyn Voimani piiriin.

Jätin tuomiseni tuoresaaliskasaan ja kipaisin vielä hakemassa kyyhkyn leirin ulkopuolelta. En voinut tuoda sitä leiriin Voimallani. Ehkä vielä joku päivä....
Vein vielä kaksi tuomistani hiiristä Kiviturkille ja Hirmuraidalle. Sitten valikoin itselleni jäljellä olevan hiireni ja kannoin sen oppilaiden pesälle. Aloin syömään muiden oppilaiden naureskellessa ja jutellessa pesässä.

//Jos joku haluu tuua Lumpeelle seuraa, niin siitä vain :3

Tekijänoikeudet:

CC0Rootworx ja Nemesis

Viekkukoodi

©2017 Wild cats - suntuubi.com